Eyl 2018
AF İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

2018-2019 eğitim-öğretim yılından itibaren Af intibakınız yapılmıştır. Durumunuzu gösteren listeye ulaşmak için tıklayınız. Af kapsamında geri döneceklerin yapması gerekenler aşağıda listelenmiştir.

•  İngilizce Hazırlık Aşamasında olanlar eğer bir dil belgesine sahipse Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına bildirimde bulunarak ders seçme aşamasına geçebilirler. Eğer geçerli bir dil belgesi yok ise maksimum 1 sene süre ile kayıt yaptırılmasına gerek olmadan İngilizce Hazırlık aşamasında bekleyebilirler.
  • Bilimsel Hazırlık, Ders, Tez veya Yeterlik Aşamasında olanlar bu ilk dönem olduğundan program koordinatöründen alınan bir yazı ile 02 Ekim 2018 Salı gününe kadar Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim ederek kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. (Program koordinatöründen alınacak olan yazı Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına hitaben, öğrenci no, ad soyad ve kayıt yapılacak olan ders veya tezin CRN ve ders kodunun bulunması gerekmektedir.)
  • Ders kaydı için size gerekli olan öğrenci numaranız ekte gönderilen excel dosyasında yer almaktadır.
  • 2018-2019 Eğitim Öğretim Bahar döneminden itibaren sistemde resmi olarak bir danışmanınız olması gerekmektedir. Aksi takdirde gelecek dönem kayıt olamayacaksınız.
  • Harç ödemeleri ile ilgili daha sonra duyuru yapılacaktır.